Όλα πρέπει να γίνουν από καρδιάς.Να αγαπάμε από καρδιάς,να ταπεινώνουμε τον εαυτό μας από την καρδιά,να πλησιάζουμε τον Θεό από καρδιάς,να συγχωρούμε από καρδιάς,να προσευχόμαστε από καρδιάς,να ευλογούμε από καρδιάς. ~ Άγιος ΘεοφάνηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Tελέσαμε την καθιερωμένη Αγρυπνία μας εις Τιμήν και Μνήμην του Οσίου Ιερέως Νικολάου του Πλανά την Καθαρά Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023 το βράδυ και προσκυνήσαμε το τεμάχιο απο τα λείψανα του Άγίου το οποίο φυλάσσεται στον Ναό μας.

Κατά την διάρκεια την νυκτερινης Λατρείας εκκλησιάσθηκαν πολλοί αδελφοί οι οποίοι γευθηκαν όλα όσα το Τυπικό της Εκκησίας μας ,μας προσφέρει και κατά την περίπτωση αυτή όπου μαζί με την Κατανυκτική ακολουθία της ημέρας εψάλη και η ακολουθία του Αγίου πατρός. Χαιρετισμοί,Μετάληψη ,το τμήμα του Μεγάλου Κανόνα,Μεγάλο Απόδειπνο,Λιτή ,Όρθρος Ώρες και η Προηγιασμένη Θ.Λειτουργία συνέθεσαν την Μυσταγωγική πανδαισία .

Στο τέλος προσφέρθηκε λιτή Τράπεζα στο Αρχονταρίκι μας με την επιμέλεια των Κυριών του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης''.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA