Ο χρόνος της ζωής μας είναι ένα δάνειο που μας χαρίζει ο Θεός. Το δάνειο πρέπει να το επιστρέψουμε σε ένα βιβλιάριο που θα έχει τα έργα μας, καθώς και τα ένσημα που έχουμε κολλήσει σε αυτή την ζωή, για να μας δώσει ο Θεός στη συνέχεια την αιώνια σύνταξη στη Βασιλεία των Ουρανών. Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου ΑνδρέαΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

      

      Tην Κυριακή 14 Νοεμβρίου μετά την Θ.Λειτουργία επισκεφθήκαμε την Ιστορική και πανέμορφη Αράχωβα η οποία όπως πάντα ήταν γεμάτη από ντόπιους και ξένους επισκέπτες οι οποίοι την επέλεξαν για να περάσουν το ΣαββατοΚύριακό τους.

         Η συντροφιά μας αποτελείτο απο όλες τις ηλικίες και αυτό ίσως να ήταν εκείνο που έκανε αυτόν τον ημιημερήσιο περίπατο ξεχωριστό και χαρούμενο.Αφού γευματίσαμε στα φιλόξενα εστιατόρια της πόλης, το απόγευμα πήραμε τον καφέ και το γλυκό μας και προσκυνήσαμε στον Ιερό Ναό Του Αγίου Γεωργίου Του Τροπαιοφόρου του ''Αφέντη Αι-Γιώργη'' όπως τον αποκαλούν οι Αραχωβίτες όπου ακούσαμε τον Εσπερινό και χαιρετίσαμε το τεμάχιο από τα λείψανα του Αγίου τα οποία ευγενώς μας προσέφερε ο Προιστάμενος του Ναού Πρωτ.π.Δημήτριος Φάππας.

         Επιστρέψαμε ξεκούραστοι,ανανεωμένοι και ολοπρόθυμοι για να ξεκινήσουμε τον αγώνα της Σαρακοστής των Χριστουγέννων!  

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA