Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ
ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με σκοπό την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας εν όψει των Αγίων Ημερών, οι Κυρίες του ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣπραγματοποίησαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 εκδήλωση η οποία περιελάμβανε επίκαιρους Ύμνους απο την Χορωδία του Πρωτοψάλτη μας κ.Δημ.Αναδιώτη και Ομιλία απο τον Εφημέριο καθώς και κλήρωση Λαχειοφόρου αγοράς με τρία δώρα οικιακής χρήσεως.

Κατα την διάρκεια προσφέρθηκαν σε όλους τσάι και γλυκίσματα ενω τα κάλαντα έψαλαν οι Κυρίες του Πνευματικού Κέντρου Βαγίων.Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αγορασθούν τα είδη διατροφής για την μηνιαία βοήθεια στις 30 Οικογένειες,θα γίνουν δωρεές στα δύο Γηροκομεία της Μητροπόλεως μας,θα ενισχυθούν η προσπάθεια του Ηγουμένου της Ι.Μ Σαγματά π.Νεκταρίουμε τα παιδιά απο την Ουκρανία καθώς και τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες ,ενώ μετά τις Εορτές θα επισκεφθούμε το Δρομοκαίτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών για να προσφέρουμε δώρα μα κυρίως αγάπη στους ψυχικά πάσχοντες συνανθρώπους μας.Ευχαριστίες πολλές αρμόζουν σε όσους, Ενορίτες και μή,στήριξαν την προσπάθεια μας.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA