Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΧΟΡΟΣΤΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

Με αισθήματα τιμής,αγάπης και υιικής αφοσιώσεως υποδεχθήκαμε τον Ποιμενάρχη μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟ στον Ναό μας κατά την Ακολουθία του Νυμφίου της Μεγάλης Τρίτης.

Ο Σεβασμιώτατος Χοροστάτησε,ομίλησε,κατήχησε,στήριξε,οικοδόμησε και οφέλησε με την Λατρευτική,Φιλέορτη και Συμπροσευχόμενη Παρουσία Του.Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας με τον μεστό,Θεολογικό αλλά ταυτόχρονα ζεστό,απλό και κατανοητό Του λόγο (ο οποίος προσεχώς θα δημοσιευθεί απομαγνητοφωνημένος στην Ιστοσελίδα μας) μετέδωσε στους πάρα πολλούς πιστούς που προσήλθαν, το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδος και ιδιαιτέρως της ημέρας, η οποία είναι αφιερωμένη στην αγαπητική και λατρευτική πράξη της αμαρτωλής γυναίκας που άλειψε με Μύρο πολύτιμο τα Πόδια του Κυρίου μας.

Στην συνέχεια αφού εψάλη το λαοφιλές και κατανυκτικό Τροπάριο της Κασσιανής Μοναχής απο τους Χορούς του Ναού μας μοίρασε ενθύμια στους πιστούς οι οποίοι με πολύ σεβασμό ασπάζονταν το Χέρι Του και έπαιρναν την Αρχιερατική Ευχή Του.Ανάμεσα στο εκκλησίασμα ήταν ο Νέος Διοικητής του ΚΕ.ΠΒ Θηβών Ταξίαρχος κ.Αναστ.Φουρίκης και πολλοί νέοι και νέες καθώς και πολλά παιδιά την παρουσία των οποίων υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

Μετά το πέρας στο Ενοριακό μας Κέντρο παρετέθη νηστήσιμη Μεγαλοβδομαδιάτικη Τράπεζα και για μιά ακόμη φορά δεχθήκαμε τους λόγους αγάπης του Εκλεκτού Συνδαιτημόνος ο οποίος απευθυνόμενος προς τους νέους της Νεανικής Σύναξης που είχαν την μηνιαία συνάντηση τους τόνισε την αξία του να βρίσκονται και να παραμένουν στον χώρο της Εκκλησίας παραμερίζοντας ανθρώπινες ατέλειες και λάθη αφού το ζητούμενο είναι ο Χριστός και μόνον Εκείνος που είναι Τέλειος,Αλάνθαστος και Αναμάρτητος.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA