Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Εορτάσαμε το διήμερο 2 και 3 Ιανουαρίου 2024 την μνήμη του Οσιομάρτυρος Αγίου Εφραίμ του εν Νέα Μάκρη με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αριστερού Παρεκκλησίου(Κλίτους) του Ναού μας που είναι αφιερωμένο στην μνήμη Του.

Την παραμονή εψάλη ο Μεγάλος Εσπερινός μετά το πέρας του οποίου στο Αρχονταρίκι μας έγινε η βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών που προέρχονται απο την Ενορία μας. Πρόκειται για τους Δημήτριο Παπαευθυμίου,Δημήτριο Παπασπύρου, Κων/να Δεληδημητρίου, Ελισάβετ Στοίλα,Παρασκευή Μαυρίδη και Γεώργιο Κατσέλη.Τα βραβεία των Ιωάννη Ηλιόπουλου και Μαρίας Παπαδοπούλου παρέλαβαν οι γονείς τους ενώ ο Θεόδωρος Θεοδώρου ήλθε το πρωί της άλλης ημέρας και παρέλαβε το βραβείο του. Μετά την επίδοση των βραβείων και το κέρασμα ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τα παιδιά.

Ανήμερα ετελέσθη η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία ''υπέρ των ελεουντων ,βοηθούντων και συντηρούντων τους πτωχούς και τους αναξιοπαθούντας  της Ενορίας ημών'',αλλά και υπέρ του Δ.Σ του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' που εργάζεται αθόρυβα,φιλόπονα και δημιουργικά στα έργα της Αγάπης.

Στο Αρχονταρίκι μας παρετέθη πλούσιο πρωινό για το εκκλησίασμα ως αντίδωρο για την συμβολή του στις προσπάθειες μας στο τομέα της φιλανθρωπίας.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA