Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 το απόγευμα οδηγήσαμε τα βήματα μας στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Νέας Ελβετίας) Βύρωνος και προσκυνήσαμε την Δακρυροούσσα και Μυροβλύζουσσα θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας και ενώπιον Της ψάλλαμε την Παράκληση ενώ ο Προιστάμενος του Ναού Πανοσιολ.Αρχιμ. π.Χριστόδουλος μας υποδέχθηκε με αγάπη και μας μίλησε για την Παναγία  και τα θαυμάσια Της, αναφέρθηκε στις ευεργεσίας Της σε ασθενείς και εμπερίστατους αδελφούς μας και ευχήθηκε να μας παρηγορεί πάντοτε με την ζωντανή παρουσία Της στην ζωή μας.

Αμέσως μετά μεταβήκαμε στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Αναλήψεως όπου τελουμένου του Εσπερινού προσκυνήσαμε το σεπτό Λείψανο της Χειρός Της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής  και το Τίμιο Ξύλο τα οποία είχαν μεταφερθεί από του Αγιορείτες Πατέρες για Ευλογία των εν τω κόσμω αγωνιζομένων αδελφών .

Αφου απολαύσαμε το καφεδάκι μας στο ''Πάρκο Βύρωνος'' επιστρέψαμε για να συνεχίσουμε τον αγώνα της Σαρακοστής ενισχυμένοι πνευματικά.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA