Ο χρόνος της ζωής μας είναι ένα δάνειο που μας χαρίζει ο Θεός. Το δάνειο πρέπει να το επιστρέψουμε σε ένα βιβλιάριο που θα έχει τα έργα μας, καθώς και τα ένσημα που έχουμε κολλήσει σε αυτή την ζωή, για να μας δώσει ο Θεός στη συνέχεια την αιώνια σύνταξη στη Βασιλεία των Ουρανών. Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου ΑνδρέαΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Tην Κυριακη 22 Ιανουαρίου 2022 είχαμε την Ευλογία και την χαρά, με την Κανονική Άδεια του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου,να υποδεχθούμε για πρώτη φορά μετά την χειροτονία του στον τρίτο βαθμό της ιερωσύνης τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ρωγών κ.Φιλόθεο Βοηθό της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της Μακαριστής Ευρίκλειας Προσκυνήτριας Σιαμανδούρα η οποία επι πενήντα περίπου χρόνια διακόνησε τον Ιερό Ναό και προσέφερε αμισθί πολύτιμες υπηρεσίες στην Ενοριακή μας Κοινότητα.

Ο Θεοφιλέστατος μετά το κήρυγμα μίλησε με θερμά λόγια για την Κεκοιμημένη με την οποία συνδεόταν πνευματικώς και συνεργάσθηκε μαζί της σε δύσκολα χρόνια και κάτω από στενάχωρες συνθήκες.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA