Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Εορτάσαμε την ανάμνηση της ευρέσεως του ιερού Λειψάνου του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ του εν τω Ορει των Αμώμων διαλαμψαντος, του Προστάτου των έργων της αγάπης και της Φιλαδελφίας της ενορίας μας αλλά και την εικοστή δευτέρα επέτειο από τα Θυρανοίξια του Παρεκκλησίου του δεξιού κλίτους(2-1-2000) που είναι αφιερωμένο στο όνομα του.

Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 μετά τον Μεγάλο Εσπερινό την Λιτή δια του τεμαχίου εκ του ιερού του Λειψάνου και την αρτοκλασία έγινε στο Ενοριακό μας Αρχονταρίκι η βράβευση των νέων φοιτητών που προέρχονται από την ενορία μας των Ακριβής Δεληδημητριου,Σοφίας Κώνστα,Αναστασίας Κοκοντίνη,Αθανασίας Θεοδώρου και του Χρήστου Νικα.Στα παιδιά μας προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και το συγχαρητήριο γράμμα όπως και η αγάπη μας και το ποιμαντικό ενδιαφέρον μας.

Ανημερα της Εορτής τελέσθηκε Ιερατικό συλλειτουργο με αρτοκλασία "υπέρ των ελεούντων και βοηθούντων του πτωχούς της Ενορίας ημών και παντοίω τρόπω συντελούντων εις την κατά Θεόν επίδοσιν του Ενοριακού Φιλανθρωπικού Έργου της Ενορίας ημών" ενώ στο Αρχονταρίκι μας οι Αξιότιμες,Φιλόπονες και φιλόκαλες Κυρίες του "Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης" προσέφεραν αλμυρά και γλυκά εδέσματα σε όλους.


 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA