«Οι ωραιότερες στιγμές που έζησα ήταν της αδικίας. Όποιος δέχεται τον άδικο, δέχεται τον αδικημένο Χριστό στην καρδιά του». Αγιος Γέρων ΠαίσιοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2022 τιμήσαμε την Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας στον Φερώνυμο Κοιμητηριακό μας Ναό με τις Λατρευτικές Συνάξεις πού τελέσθηκαν στις οποίες συμμετείχαν πολλοί Θεοτοκόφιλοι πιστοί.

Την παραμονή εψάλη ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα προεξάρχοντος του παν.Αρχιιμ.π.Πολυκάρπου Καραμαρούδη εφημερίου του Ι.Ν Αγίας Τριάδος Βαγίων. Ακολούθησε Λιτανεία της Εικόνος εντός του Κοιμητηρίου και ανεπέμφθη δέησις για τους κεκοιμημένους αδελφούς μας.

Ανήμερα το πρωί τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και το απόγευμα ο Εσπερινός του Νέου Εκκλησιαστικόύ Έτους η Παράκληση και τα Κτητορικό Μνημόσυνο .

Με το πέρας όλων των ακολουθιών προσφέρθηκαν αλμυρά και γλυκά εδέσματα χυμοί και νερά  σε όλους τους συμπροσευχομένους, ανάμεσα σε αυτούς και οι δύο Αντιδήμαρχοι, ο Ενορίτης μας κ.Ανδρέας Χατζησταμάτης και ο κ.Νικ.Κοβάνης.

 

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA