Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

       Κινητήριος μοχλός κάθε προσπάθειάς του «Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης» είναι η ανθρωπιά. Η ανθρωπιά που δεν γνωρίζει στενόψυχους υπολογισμούς, αψηφά τα πάντα, είναι εφευρετική, πολυμήχανη, ριψοκίνδυνη, αποφασιστική.  Η ανθρωπιά που ενέχει την ανιδιοτέλεια, τη θυσία, τη διαρκή ταύτιση με τον άλλο, ως κατ΄ εἰκόνα Θεού ύπαρξη. Αυτή την διακονία ανθρωπιάς  καταθέτουμε ενώπιόν των Ενοριτών μας και προχωρήσαμε σε μια πρωτότυπη για τα δεδεμένα της Ενορίας μας προσπάθεια.

     Προσφέραμε προαιρετικά σε όσους ήθελαν ένα δέμα που περιέχει σαράντα κεράκια (ένα για κάθε ημέρα της Σαρακοστής)για να το ανάβουν στο σπίτι τους προσευχόμενοι (με τις προσευχές που περιέχει το ειδικό έντυπο) καθώς και έναν μικρό κουμπαρά μέσα στον οποίον θα προσφέρουν ότι επιθυμούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας. 

     Τους κουμπαράδες  θα τους συγκεντρώσουμε στον Ναό μετά το Πάσχα και αφού καταμετρηθούν ενώπιον των προσφερόντων τα χρήματα θα λάβουν την σχετική απόδειξη η μπορούν να καταμετρήθουν  τα χρήματα απο τους ιδίους  να τα φέρουν στον Ναό και να λάβουν την σχετική απόδειξη. 

     Με αυτόν τον προσευχητικό και Λατρευτικό τρόπο ελεούμε τους Αδελφούς μας  εκδηλώνουμε έμπρακτα τα αισθήματα της αγάπης και της φιλίας προς αυτούς και ταυτόχρονα κάνουμε κατάθεση στην Τράπεζα του Ουρανού η οποία θα μας αποδώσει Μεγάλο Τόκο.

     Ευχαριστούμε για την υποδοχή και αυτής της προσπάθειας (ήδη μοιράσθηκαν πάνω απο 100 κουμπαράδες) ,για την στήριξη τους  και ευχόμαστε καλόν αγώνα, καλή Σαρακοστή και ευλογημένο Πάσχα.

Το Δ.Σ του «ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA