Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

 

Δευτέρα   18  Αυγούστου  2014  ώρα 6.00 π.μ:

     Συγκέντρωση έξω από τον Ναό μας και αναχώρηση. Δια μέσου Ιτέας, Γαλαξιδίου ,Ναυπάκτου, Αμφιλοχίας  μετάβαση στην Ι. Μονή Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας. Στην Βόνιτσα θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό.  Αναχώρηση για την Λευκάδα. Παραμονή στο νησί για καφέ, βόλτα, μπάνιο (προαιρετικά).  Το απόγευμα  θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Φανερωμένης όπου θα προσκυνήσουμε την φερώνυμη Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας μας. Τέλεση Παρακλήσεως  ενώπιον της Ιεράς Εικόνος. Αναχώρηση για την Πρέβεζα όπου το Δείπνο και η  διανυκτέρευση.

Τρίτη  19 Αυγούστου  2014

    Μετά το πρωινό στο Ξενοδοχείο Αναχώρηση για τα Ιωάννινα. Καθ’ οδόν θα προσκυνήσουμε τα ιερά λείψανα της Οσίας Βασιλίσσης Θεοδώρας τα οποία φυλάσσονται στον επ’ ονόματι Ναό της στην Άρτα. Επίσκεψη στο «Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη». Άφιξη στην Ιστορική πόλη των Ιωαννίνων. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Γεύμα και μεσημεριανή ανάπαυση (προαιρετικά). Το απόγευμα στις 5.00 περίπου θα επισκεφθούμε  τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ  Ιωαννίνων  και  το βράδυ το νησί των Ιωαννίνων όπου τα περίφημα Βυζαντινά Μοναστήρια και το σπίτι του Αλή πασά. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Τετάρτη  20  Αυγούστου  2014

    Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το γραφικό Μέτσοβο και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής δια μέσου Τρικάλων και Καλαμπάκας (όπου το μεσημεριανό μας φαγητό). Προσκύνημα στην Ι.Μονή Βυτουμά και στην Ι.Μονή Αγίων Θεοδώρων. Άφιξη στην Θήβα το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις όπου χρειασθεί.

Πατήστε επάνω στο pdf .

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA