«Οι ωραιότερες στιγμές που έζησα ήταν της αδικίας. Όποιος δέχεται τον άδικο, δέχεται τον αδικημένο Χριστό στην καρδιά του». Αγιος Γέρων ΠαίσιοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Νέα Ι. Μητροπόλεως

     Την Τετάρτη 6-3-2013 η Ιερά Μητρόπολις Θηβών & Λεβαδείας τίμησε τις εθελόντριες κυρίες που βοηθούν στην κουζίνα των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών «Η ΑΡΩΓΗ» καθώς και τους δωρητές της ΑΡΩΓΗΣ, των Ιδρυμάτων και των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς μας.

     Στις 5 το απόγευμα τελέστηκε Ιερά Παράκληση στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετά το τέλος της Παράκλησης αναφέρθηκε στη σημασία της φιλανθρωπίας τονίζοντας ότι η αγάπη προς τον πλησίον αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη εντολή όμοια με την εντολή της αγάπης προς τον Κύριο και Θεό μας, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους τους εθελοντές και δωρητές για την συνεισφορά τους στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, χαρακτηρίζοντάς τους ως άμεσους συνεργάτες.Στη συνέχεια στο αρχονταρίκι της Μονής εδόθη κέρασμα το οποίο προσέφερε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος ως ένδειξη ευχαριστίας προς τους εθελοντές.

    Κατόπιν παρετέθη Τράπεζα προς τιμήν των εθελοντών στο Θεραπευτήριο Χρονίως Πασχόντων στα Τζιμέικα Λιβαδειάς. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έδωσε σε όλους τους εθελοντές και δωρητές που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας ένα αναμνηστικό ως ελάχιστο αντίδωρο αγάπης για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Εκ της Ι.Μ

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA