Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

    Με την Σχολική Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία εορτάσθηκε στην Ενορία μας η Σύναξη των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην οποία συμμετείχαν οι Διευθυντές του 6ου Δημοτικού και 7ου Νηπιαγωγείου Θηβών, οι Εκπαιδευτικοί, το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ,oι Μαθητές και οι Μαθήτριες οι οποίοι με υποδειγματική τάξη συμμετείχαν στην Λατρευτική Σύναξη και στη Θεία Κοινωνία καθώς και πολλοί πιστοί.

    Απο τον Εσπερινό την προηγούμενη τοποθετήθηκαν επί της Αγίας Τραπέζης τα Λείψανα των δύο εκ των Τριών Ιεραρχών, του Αγίου Βασιλείου και του Ιερού Χρυσοστόμου που φυλάσσονται στον Ναό μας, τα οποία προσφέρθηκαν σε προσκύνηση κατά την ψαλμώδιση των Αίνων. Μετά την Απόλυση και αφού αναγνώσθηκε το Εόρτιο Γράμμα του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου, ο Εφημέριος ευχαρίστησε τους Εκπαιδευτικούς, τους Μαθητές, τα παιδιά που ανταποκρίνονται στην πρόσκληση της Ενορίας σχετικά με τις Νεανικές Συνάξεις, το Δ.Σ του Συλλόγου και ευχήθηκε τα δέοντα.

     Στο Αρχονταρίκι μας ,προσφέρθηκε μικρή δεξίωση προς Τιμήν των Εκπαιδευτικών στα πλαίσια της οποίας  διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος  με αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA