Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

       Mε τη χάρη του Θεού και τις πρεσβείες του Οσιομάρτυρος Νικολάου ο Οποίος επιβλέπει όλες τις Ποιμαντικές μας προσπάθειες  τις αυξάνει και τις ευλογεί, ξεκίνησαν οι Νεανικές Συνάξεις για τα παιδιά της Ενορίας μας που επιθυμούν την σχέση με την Εκκλησία και τις Αλήθειες που Εκείνη διδάσκει.

      Το Σάββατο το απόγευμα τελέσθηκε ο Αγιασμός και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη Σύναξη για τα μικρά μας παιδιά ενώ την Κυριακή το απόγευμα για τα μεγαλύτερα παιδιά. Ταυτόχρονα έγινε συζήτηση και για το πρόγραμμα της διδασκαλίας των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών απο την κ.Σοφία Κωνσταντινίδου η οποία ανιδιοτελώς για τρίτη συνεχή χρονιά διακονεί με αυτόν τον τρόπο στο πνευματικό ''γεώργιον '' της Ενορίας μας.Και στις δύο Συνάξεις προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά καθώς και ένα ειδικό Κατηχητικό Βοήθημα το οποίο ευελπιστούμε να αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια τους και στην πορεία τους.

       Τα μεγαλύτερα παιδιά (Λύκειο-φοιτητές)θα τα συναντούμε κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία κατά την διάρκεια του Κυριακάτικου καφέ στο Ενοριακό Κέντρο.

Καλή δύναμη παιδιά και καλή προκοπή!

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA