Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Νέα Ι. Μητροπόλεως

 ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΙΣ 

       Την Πέμπτη 12 Μαίου 2011 το πρωί στον Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών  πραγματοποιήθηκε η Ιερατική Σύναξη για τους Ιερείς της Επαρχίας Θηβών(για τους της Επαρχίας Λιβαδειάς προηγήθηκε την Τετάρτη)με την παρουσία του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ο οποίος αφού καλοσόρισε τους Πατέρες τους προέτρεψε να συμπροσευχηθούν όλοι για τις ψυχές των κεκοιμημένων Μελετίου Ιερομονάχου που συνεπεία αυτοκινητιστικού ατυχήματος  ανεχώρησε για τους Ουρανούς  και Χρήστου, υιού του Εφημερίου του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Δροσιάς π.Διονυσίου ο οποίος κοιμήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κατά την Τελετή της Αναστάσεως απο πυροτέχνημα .

      Στην Σύναξη μίλησε ο παν.Αρχιμ.π.Βασίλειος Αθανασόπουλος Ιεροκήρυκας της Ι.Μητροπόλεως μας με θέμα :'' Η ειδωλοποίηση της σύγχρονης πραγματικότητος''.Αφού ακολούθησε διάλογος στην συνέχεια ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε σε τρέχοντα ποιμαντικά και διοικητικά θέματα.

      

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA