Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Κυριακή του Σπορέως 15 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα πραγματοποιήσαμε την Πρώτη για το Νέο Ποιμαντικό και Κατηχητικό έτος προσκυνηματική εξόρμηση στην Ιερά Μονή Παμμεγίστου Ταξιάρχου Μηχαήλ  στο Πολυδένδι Αττικής όπου με χαρά μας δέχθηκε ο Γέροντας Ιωάννης με την Συνοδεία του.

Μετά τον Παρακλητικό Κανόνα στον Αρχάγγελο ο Γέρων Ιωάννης μας μίλησε για την ζωή του που πέρασε μακριά απο τον Χριστό  ως Ινδουιστής μοναχός ,τις εμπειρίες του με την συναναστροφή του με τα πονηρά πνευματα και τις δαιμονικές ενέργειες,την επιστροφή του στην Ορθοδοξία και την μοναστική βιοτή του  κάτω απο την Σκέπη του Αρχιστρατήγου ως Κτήτορας του Κοινοβίου.

Αμέσως μετά με πολλή Αρχοντιά μας φιλοξένησαν στο Αρχονταρίκι  της Μονής. Αναχωρήσαμε έχοντας εφοδιασθεί πνευματικά και με τις συμβουλές του Γέροντα να ηχούν στα αυτιά μας και να μας ωθούν στην πνευματική προσπάθεια μας.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA