Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ἀρχίζει τὸ Τριώδιο, πρέπει νὰ ἀρχίζη κανεὶς νὰ ὁδεύη πρὸς τὸν Γολγοθά.Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Μας αξίωσε η Χάρις της Παναγίας μας να εορτάσουμε και εφέτος την μνήμη της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης Της, την Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Αυγουστου 2023 με τις Λατρευτικές Εκδηλώσεις που τελέσθηκαν στον Φερώνυμο Κοιμητηριακό μας Ναό .

Την παραμονή τελέσθηκε ο Μεγάλος Εσπερινός με αρτοκλασία,Λιτανεία και θείο κήρυγμα από τον πανοσιολ. Αρχιμ.π.Πολύκαρπο εφημέριο του Ι.Ν Αγίας Τριάδος Βαγίων. Μαζί μας ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Γεώργιος Αναστασίου,ο Αντιδήμαρχος κ.Παπασπύρου,ο Προιστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητος κ.Νικ.Κοβάνης,ο Δημ.Σύμβουλος κ.Αποστ.Δαγδελένης κ.α.Ανήμερα το πρωί τελέσθηκε η Πανηγυρική Θ.Λειτουργία και το απόγευμα μετά τον Εσπερινό και την Παράκληση εψάλη το Κτητορικό Μνημόσυνο υπέρ των  αναπαυομένων στο Κοιμητήριο μας.
Σε όλες τις Ακολουθίες με την φροντίδα των Κυριων του "Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης" προσφέρθηκαν στους πολλούς φιλακόλουθους πιστούς, άφθονα γλυκίσματα, νηστίσιμα και αρτίσιμα εδέσματα,νερά και αναψυκτικά τα οποία αποτελούν προσφορες Ενοριτών και επαγγελματιών της συνοικίας μας αλλά και της πόλεως τους οποίους ευχαριστούμε για την αγάπη τους.

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA