" Μή νομίζεις ότι τίς προσευχές, τή Θεία Μετάληψη καί τούς άλλους πνευματικούς σου άγώνες, τά χρησιμοποιείς γιά νά πετάξεις τό Σταυρό άπό πάνω σου, άλλά γιά νά τόν σηκώνεις μέ περισσότερη δύναμη καί γιά μεγαλύτερη δόξα τού Χριστού. "Άγιος Νικόδημος ο ΑγιορείτηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Επίκαιρα κείμενα

Δεν μας φοβίζει εδώ η ξένη χώρα, οι αλλόθρησκοι, η κούραση,  ο κόσμος μακριά από την πατρίδα μας, από τους συγγενείς μας τα Άγια Προσκυνήματα για μας  είναι η ζωή μας.


Ζούμε εδώ αγωνιστές Τάγμα Σπουδαίων , ζηλωτές, φύλακες στις επάλξεις.Το αίμα το Ελληνικό με τον Χριστό μας Αρχηγό στην Άγια Γη έχει στάξει.

 

Τι κι αν μας τρέχουν οι λαοί που έρχονται από όλη τη γη εμάς λίγους Οπλίτες. Έλληνες διάλεξε ο Χριστός, των πάντων όλων Δημιουργός, για Αγιοταφίτες.


Ελάτε αδέρφια μας, να αλλάξει η ζωή σας, ο Άγιος Τάφος του Χριστού θα μπει μέσα στην ψυχή σας, να καθαρίσει και θα δει πόσο θα νιώσει ωραία, σαν αντικρίσεις στις Μονές Ελληνική Σημαία!

Ελάτε όλοι Προσκυνητές , εδώ θα βρείτε Αγωνιστές που δεν έχουν ξεχάσει, πως η Ελλάδα είναι πιστήκαι πως για Χριστό αν χρειαστεί το αίμα της θα στάξει.

Ελάτε εδώ προσκυνητές, εδώ θα βρείτε μοναχούς να σας υποδεχτούνε. Που την Ελλάδα έχουν ψηλά και όσο και αν θέλουν οι εχθροί αυτό δεν το ξεχνούνε.

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA