Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Τελεσαμε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 το βράδυ τον Ακάθιστο Ύμνο της Παναγίας μας ενώπιον της Εικόνος της Τιμίας Ζώνης την οποία μας απέστειλε μετά απο αίτημα μας  ως Ευλογία για τον Φερώνυμο Κοιμητηριακό μας Ναό ο Γέροντας  Αρχιμ.Εφραίμ Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και εν συνεχεία την καθιερωμένη Αγρυπνία .

Τόσο στον Ακάθιστο όσο και στην Αγρυπνία  πολλοί πιστοί έσπευσαν να εκδηλώσουν τον Θεομητορικο τους σεβασμό προς το Τίμιο Πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου.
Μετά την νυκτερινή Σύναξη ακολούθησε τράπεζα στο Αρχονταρίκι μας με την φροντίδα των Κυριών του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης''.


Τελεσαμε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 το βράδυ τον Ακάθιστο Ύμνο της Παναγίας μας και εν συνεχεία την καθιερωμένη Αγρυπνία .
Τόσο στον Ακάθιστο όσο και στην Αγρυπνία οι πιστοί έσπευσαν να εκδηλώσουν τον Θεομητορικο τους σεβασμό προς το Τίμιο Πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου.
Μετά την νυκτερινή Σύναξη ακολούθησε τράπεζα στο Αρχονταρίκι μας με την φροντίδα των Κύριων του Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης.
Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA