«Παιδί, ξέρεις τι γίνεται με την ελεημοσύνη; Δίνει ο κόσμος κουρελόχαρτα και αγοράζει Παράδεισο!» Άγιος Αθανάσιος Χαμακιώτης ο ελεήμωνΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

Τελέσαμε την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 το βράδυ  την Αγρυπνία για την Κατάθεση της Τιμίας  Εσθήτος  της Υπεραγίας Θεοτόκου ημέρα Τιμής της Θαυματουργού Εικόνος της Μυροβλυτίσσης η οποία φυλάσσεται στην Ι.Μονή Αγίου Νικολάου  Άνδρου.

Οι ακολουθίες (Μεταλήψεως,Αποδείπνου,Χαιρετισμών,Εσπερινού μετά Λιτής και αρτοκλασίας ,Όρθρου με χρίση δι' Αγίου Ελαίου)ξεκίνησαν στις 8.00 μ.μ και ολοκληρώθηκαν  περίπου στις 12.30 τα  μεσάνυκτα με την Θεία Λειτουργία και την ευλογία του κολλύβου εις Τιμην της Παναγίας μας και εις μνήμην του Μακαριστού Προκατόχου μας π.Αδαμαντίου Αυγουστίδη με την συμπλήρωση 40 ημερών από την εκδημία του.

Στην Λατρεία μας συμμετείχε ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς μας Μητροπόλεως  π.Νικόλαος ενώ τους ύμνους έψαλαν ο Πρωτοψάλτης του Ι.Ν  Ευαγγελιστρίας Ερυθρών κ.Βασίλειος Ασήμου και ο Λαμπαδάριος μας κ.Δημ.Τζαφέρης.

Κατά την διανομή του Αντιδώρου και του άρτου προσφέρθηκε και το Μύρο της Παναγίας μας γεγονός που χαροποίησε τους πολλούς αδελφούς που εκκλησιασθηκαν αγρυπνούντες.Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA