Ο χρόνος της ζωής μας είναι ένα δάνειο που μας χαρίζει ο Θεός. Το δάνειο πρέπει να το επιστρέψουμε σε ένα βιβλιάριο που θα έχει τα έργα μας, καθώς και τα ένσημα που έχουμε κολλήσει σε αυτή την ζωή, για να μας δώσει ο Θεός στη συνέχεια την αιώνια σύνταξη στη Βασιλεία των Ουρανών. Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου ΑνδρέαΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στις 7.30 μ.μ με την πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΘ και του Δημοτικού Ωδείου Θηβών η τέταρτη κατά σειρά Συνάντηση (Φεστιβάλ)Τριών Χορωδιών οι οποίες παρουσίασαν επιτυχώς ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε Ύμνους από την Λατρεία της Εκκλησίας μας. Πρόκειται για την Χορωδία «Άδοντες και ψάλλοντες» του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής της  Ι.Μητροπόλεως Κηφησίας, την Χορωδία του Ι.Ναού Παμμ.Ταξιαρχών Σχηματαρίου και την Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό.

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης  την οποία παρουσίασε ο κ. Ιωάννης Θανάσου Πρωτοψάλτης του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Θηβών ,εγινε η  καθιερωμένη βραβευση των δύο Σημαιοφόρων μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Θηβών  του Ιωάννου Καρύδη και της Δέσποινας Πιπεροπούλου εις μνήμην των Μακαριστών Ιερέων της Ενορίας μας.

Τις ευχές ,την αγάπη και τα Συγχαρητήρια του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου, προς τους Χορωδούς και τους Διευθυντές  των Χοροδιών τον Αιδεσιμολ.Πρωτ.π.Σωτήριο Αλεβιζάκη,τον κ.Γεώργιο Στέρπη και τον κ.Αντώνιο Τσαρουχά και προς τους βραβευθέντες μαθητές μετέφερε ο  προς τούτο εντεταλμένος Εφημέριος Του Ναού.

Ακολούθησε στο Αρχονταρίκι μας και στο προαύλιο κέρασμα με αλμυρά και γλυκά εδέσματα.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA