Μην πτοείσαι από το τι λένε οι άνθρωποι για σένα. Αυτός είναι ο διαβολικός φόβος. Συλλογίσου τι ο Θεός λέγει για σένα, τι οι Άγγελοι και οι Άγιοι λένε για σένα. Άγιος Ιωάννης της ΚροστάνδηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Εορτάσαμε και Πανηγυρίσαμε την Αναστάσιμη και Ανοιξιάτικη Μνήμη του Οσιομάρτυρος Αγίου Νικολάου του Νέου του Αιματοβλύτου στο όνομα του Οποίου τιμάται ο Φερώνυμος Ενοριακός μας Ναός την Κυριακή 8 και την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις πλαισιώθηκαν από πολλούς Ιερείς,πολλούς ιεροψάλτες,εκπροσώπους της Περιφέρειας,του Δήμου,του Στρατού,της Αστυνομίας και ακόμη περισσότερους φιλάγιους πιστούς οι οποίοι έζησαν αυτό το διήμερο ως Δεύτερο Πάσχα.

Την Παραμονή εψάλη ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αλεξίου Ιστρατόγλου Πνευματικού και Ιεροκήρυκος του Πολεμικού μας Ναυτικού ενώ ανήμερα τελέσθηκε Ιερατικό Συλλείτουργο με προεξάρχοντα του Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο  της Ιεράς Μητροπόλεως  μας  Πανοσιολ.Αρχιμ.π.Γεώργιο Θανάσου.

Το απόγευμα μετά τον Εσπερινό  και την Παράκληση  έγινε η Λιτάνευση του Σεπτού Λειψάνου και της Εικόνος του Οσιομάρτυρος με Λιτανεύοντα τον Παν.Αρχιμ.π.Νικόδημο Κάστιζα Εφημέριο του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Θηβών.

Στις Λατρευτικές Συνάξεις έψαλαν υπέροχα,πανηγυρικά και ευφρόσυνα οι Αιδεσιμολ.Πρωτ.π.Δημήτριος Μπακόπουλος Ιερατικός Προιστάμενος του Ι.Ν Παντοβασίλισσας Ραφήνας,ο Πρωτοψάλτης του Ναού αυτού κ.Αδαμάντιος  Αργυρόπουλος πλαισιωμένοι απο τους ιεροψάλτες μας κ.Ηρακλή Ασήμου και κ.Δημήτριο Τζαφέρη.

Ευχαριστούμε τον Αιματοβλύτη Νικόλαο μας για το ότι μας αξίωσε μετά από δύο χρόνια να τον εορτάσουμε πανηγυρικώς  και για το ότι προσπαθήσαμε να τον τιμήσαμε με πολλή αγάπη και σεβασμό ζητώντας την Χάρη Του και την Προστασία Του.Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA