Όλες οι αμαρτίες του κόσμου, όλων των εποχών, είναι σαν μια σπίθα, μπροστά στο πέλαγος. Τι μπορεί να κάνει η σπίθα στο πέλαγος; Έτσι και απείρως περισσότερο, είναι οι αμαρτίες του ανθρώπου μπροστά στο πέλαγος της Αγάπης του Θεού" (Άγ.Ιωάννης Χρυσόστομος)Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Eoρτάσαμε με σεμνότητα και ιεροπρέπεια την Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 την Εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας στον Φερώνυμο Ναό του Κοιμητηρίου μας.

Την παραμονή εψάλη ο Μεγάλος Εσπερινός με αρτοκλασία και θείο Κήρυγμα απο τον παν.Αρχιμ.π.Πολύκαρπο Καραμαρούδη Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Βαγίων.

Ανήμερα το πρωί μετά τον Εόρτιο Όρθρο τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία ενω το απόγευμα μετά τον Εσπερινό και την Παράκληση τελέσαμε το Κτητορικό Μνημόσυνο και μνημονεύσαμε όλους τους Κεκοιμημένους Ενορίτες που αναπαύονται στον χώρο και προσμένουν την Κοινή Ανάσταση.

Συμπροσευχήθηκαν μαζί μας ο Αντιδήμαρχος και Ενορίτης μας κ.Ανδρέας Χατζησταμάτης και πολλοί θεοτοκόφιλοι πιστοί τους οποίους μετά το πέρας των ακολουθιών δεξιώθηκαν οι Κυρίες του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' με γλυκά και αλμυρά εδέσματα,νερό δροσερό και αναψυκτικά.

Tις φωτο και το video επιμελήθηκαν οι ιερόπαιδες Ευάγγελος Μελισσινός και Σεραφείμ Καρατζάς.Ψάλλει ο Πρωτοψάλτης μας κ.Ηρακλής Ασήμου.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA