Όλες οι αμαρτίες του κόσμου, όλων των εποχών, είναι σαν μια σπίθα, μπροστά στο πέλαγος. Τι μπορεί να κάνει η σπίθα στο πέλαγος; Έτσι και απείρως περισσότερο, είναι οι αμαρτίες του ανθρώπου μπροστά στο πέλαγος της Αγάπης του Θεού" (Άγ.Ιωάννης Χρυσόστομος)Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

Αριθμ.Πράξεως  01/21

Στην Θήβα και στο Γραφείο του Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου Του Νέου σήμερα Kυριακή 8 Αυγούστου  2021 και ώρα 11.30 π.μ συνήλθε σε συνεδρίαση το Εκκλ.Συμβούλιο αποτελούμενο από τον Αιδ.Πρόεδρο αυτού π.Ευάγγ.Ρουσέτη και τα μέλη αυτού τους κ.κ Δημ.Ασήμου, Χαρ. Κλεφτογιάννη, Παναγιώτη Κάλη και Αναστάσιο Κάλη  μετά την είδηση της προς Κύριον Εκδημίας του Ευεργέτου της Ενορίας μας και Κτήτορος Του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού της Αγίας Ζώνης και των Αγίων Αθανασίου και Βασιλείου των Μεγάλων μακαριστού Στυλιανού Α. Λαλιώτη και ομόφωνα αποφάσισε  τα εξής:

1.Να εκφράσει στην Οικογένεια του θανόντος τα θερμότατα συλλυπητήρια του και την θλίψη του για τον πρόσκαιρο χωρισμό αλλά και την ελπίδα και την παρηγορία που πηγάζουν από το Κένο Μνημείο της Αναστάσεως καθώς και την ευαρέσκεια του για την μέριμνα του μεταστάντος και την οικονομική του συμβολή στην ανέγερση του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού.

2.Να αναγραφεί το όνομά του στα «ΙΕΡΑ ΔΙΠΤΥΧΑ» του Ναού και να μνημονεύεται σε κάθε Θ.Λειτουργία.

3.Να παραστεί σύσσωμο στην Εξόδιο Ακολουθία η οποία θα τελεσθή την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό.

4.Να επιδοθεί αντίγραφο του παρόντος Πρακτικού στην Οικογένεια του και να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Ναού μας και στα Τοπικά ΜΜΕ.


Μη υπάρχοντος ετέρου θέματος ελύθη η συνεδρίαση.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   ΤΑ ΜΕΛH

(Τ.Σ) π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΡΟΥΣΕΤΗΣ

Δ.ΑΣΗΜΟΥ

Χ.ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Π.ΚΑΛΗΣ

Α.ΚΑΛΗΣ


 

H φωτογραφία είναι απο την ημέρα της θεμελιώσεως του Ιερού Κοιμητηριακού Ναου την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017. Διακρίνονται ο Σεβ.Ποιμενάρχης μας κ.Γεώργιος, ο Μακαριστός Στυλιανός Λαλιώτης,ο τότε Δήμαρχος Θηβαίων κ.Σπ.Νικολάου και ο Αντιδήμαρχος κ.Ανδ.Χατζησταμάτης.

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA