Το ομορφότερο χαμόγελο δεν είναι των ευτυχισμένων! Είναι των ανθρώπων που αντέχουν στα δύσκολα! ▫️Ο χρόνος μετριέται σε ώρες και η ζωή σε συναισθήματα! ▫️Όλα είναι περαστικά, αρκεί να κάνουμε χώρο να περάσουν! ▫️Όλοι χρωστάμε κάπου, μια συγνώμη! ▫️ Είμαστε πιο δυνατοί απ’όσο νομίζουμε! π Σπ Ρ.Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

Το Δ.Σ του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' της Ενορίας μας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στην δραστήρια ομάδα ''Αγαπάμε τη Θήβα μας'', η οποία αυτές τις ημέρες ενίσχυσε τη φιλανθρωπική μας προσπάθεια ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, με πάρα πολλά είδη διατροφής, τα οποία προσφέρθηκαν ήδη σε 54 ενοριακές οικογένειες ως ελάχιστο δείγμα αγάπης και ενδιαφέροντος στη δύσκολη καθημερινότητα που διανύουν.

Τέτοιες πρωτοβουλίες κάνουν τη  διαφορά στις άσχημες ημέρες που επικρατούν και αποτελούν ηλιαχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας ειδικά την περίοδο αυτή  και σίγουρα συμβάλλουν στην καλλιέργεια της ανθρώπινης ψυχής και αποδεικνύουν ότι τα μέλη της ομάδος αγαπούν την Θήβα κυρίως όμως τους ανθρώπους της.

 

Το Δ.Σ  του ''ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ  ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ''

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA