Το ομορφότερο χαμόγελο δεν είναι των ευτυχισμένων! Είναι των ανθρώπων που αντέχουν στα δύσκολα! ▫️Ο χρόνος μετριέται σε ώρες και η ζωή σε συναισθήματα! ▫️Όλα είναι περαστικά, αρκεί να κάνουμε χώρο να περάσουν! ▫️Όλοι χρωστάμε κάπου, μια συγνώμη! ▫️ Είμαστε πιο δυνατοί απ’όσο νομίζουμε! π Σπ Ρ.Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Με την Eυλογία και Άδεια του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ο διερχόμενος από την πόλη μας  Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ.ΦΙΛΟΘΕΟΣ Βοηθός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τέλεσε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 το πρωί ,Αρχιερατικό Τρισάγιο στους κεκοιμημένους Πατέρες και Εφημερίους της Ενορίας μας οι οποίοι αναπαύονται πίσω από το Ιερό του Κοιμητηριακού Ναού της Αγίας Ζώνης ανάμεσα στους κεκοιμημένους Ενορίτες.

Ο Θεοφιλέστατος συνδεόταν και με τους δύο Πατέρες με τον π.Γεώργιο ως Αρχιερατικός Επίτροπος Θηβών  ιδιαιτέρως όμως με τον π.Αλέξανδρο τον οποίον και συμμαρτύρησε κατά την Χειροτονία του και υπήρξε πνευματικός οδηγός του.

Με την επερχόμενη συμπλήρωση 24 ετών από την αιφνίδια αναχώρηση του π.Αλεξάνδρου  (27 Δεκεμβρίου 1996) ο Θεοφιλέστατος  συνοδευόμενος από τον Εφημέριο και μικρή ομάδα νέων ανέπεμψε τις Αρχιερατικές Ευχές  και τίμησε την μνήμη των Μακαριστών.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA