Όταν σε λασπολογούν εσύ να ανθίζεις.Όταν σε βρίζουν εσύ να μοσκοβολάς.Η χάρη του Θεού αγκαλιάζει ότι ο κόσμος αφήνει ορφανό. Γέροντας Γαβριήλ ΑγιορείτηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 το απόγευμα βρεθήκαμε στην αναδυόμενη  Ιερά Μονή Αγίας Σκεπης και Αγίων Αναργύρων πλησίον του Χωριού Άγιος Γεώργιος Λιβαδειάς όπου τύχαμε Θερμής υποδοχής και αβραμιαίας φιλοξενίας εκ μέρους του αγαπητού και σεβαστού Καθηγουμενου Αρχιμ.π.Νεκταρίου και των διακονητων οι οποίοι πλαισιώνουν τον πρωτεργάτη του Πνευματικού έργου αυτού.

Τελεσθηκε ο Εσπερινός όπου μνημονευθηκε ο κτήτωρας του Ναού Μακαριστός π.Βασίλειος Παπαευσταθίου Εφημέριος για πολλά χρόνια στον Ι.Ν Μεγ.Παναγίας-Αγίου Δημητρίου Θηβών ο οποίος κατηγετο από την περιοχή.Αμεσως μετά ο Άγιος Καθηγουμενος έσπειρε άφθονα στις καρδιές μας τον Θείο σπόρο με λόγους πνευματικούς και επικοδομητικούς.

Κατόπιν προσκυνήσαμε τα ιερά Σεβάσματα της Μονής και αντλήσαμε άφθονη την Χάρη και την ενίσχυση.Το κέρασμα που ακολούθησε μας δρόσισε και μας έκανε να νοιώσουμε την αξία και την ευλογία της Μοναστηριακής Φιλοξενίας.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA