Μην πτοείσαι από το τι λένε οι άνθρωποι για σένα. Αυτός είναι ο διαβολικός φόβος. Συλλογίσου τι ο Θεός λέγει για σένα, τι οι Άγγελοι και οι Άγιοι λένε για σένα. Άγιος Ιωάννης της ΚροστάνδηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

 

Πατήστε επάνω στο pdf και διαβάστε το έντυπο μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ

ΙΕΡΗΣ ΑΠΟΔΗΜΙΑΣ


Τρίτη της Πεντηκοστής 9 Ιουνίου 2020

Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Ναού μας και αναχώρηση στις 6.30 π.μ για το  αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πτήση για Τελ Αβίβ στις 10.30 π.μ. Άφιξη στο αεροδρόμιο «BenGurion» . Προσκύνημα στη Λύδδα στον Τάφο του Αγίου Γεωργίου και στην Ιερά Μονή Ρέμλης. Πανίερος  Ναός  Αναστάσεως και προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο. Ι.Μονές  Μεγάλης Παναγίας, Σαιντανάγιας και  Τιμίου Προδρόμου εντός της παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο  και διανυκτέρευση.

Τετάρτη της Πεντηκοστής 10 Ιουνίου 2020.

Πρωινό. Βηθανία. Ι.Μονή Μάρθας και Μαρίας . Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού. Ορεινή στην Ι.Μ Τιμίου Προδρόμου και Ι.Μονή Καταμώνας.  Τάφος Λαζάρου. Ιερά Μονή Χοζεβά . Ιορδάνης Ποταμός .Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου. Σαραντάριο όρος. Συκομορέα του Ζακχαίου, Ιεριχώ. Ιερά Μονή Αββά Γεράσιμου του Ιορδανίτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και  διανυκτέρευση.

Πέμπτη της Πεντηκοστής 11 Ιουνίου 2020

Πρωινό. Θαβώρ. Ναζαρέτ. Κανά. Σαμάρεια. Φρέαρ του Ιακώβ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Παρασκευή της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου 2020

Πρωινό .Προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο και στον Φρικτό Γολγοθά, την Αποκαθήλωση και τα Παρεκκλήσια του Ναού της Αναστάσεως.  Οδό του Μαρτυρίου και  Πραιτώριο . Οικία των Ιωακείμ και Άννης.  Γεσθημανή. Κήπο της προδοσίας. Ι.Ναό του Αγ.Στεφάνου .  Όρος των Ελαιών. Ιερά Μονή Ανάληψης του Σωτήρος.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και  διανυκτέρευση.

Σάββατο της Πεντηκοστής 13 Ιουνίου 2020

Πρωινό . Ι.Μονή των Ποιμένων. Σπήλαιο της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ. Ι.Μονή Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου. Ιερά Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.  Αναχώρηση  για το αεροδρόμιο. Άφιξη στο αεροδρόμιο «BenGurion» του Τελ Αβίβ . Πτήση  για Αθήνα στις 8.15 μ.μ Άφιξη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας στις  10.15 μ.μ Επιστροφή στην Θήβα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Κατά την διάρκεια του Προσκυνήματος μας θα τελέσουμε Νυκτερινή Θεία Λειτουργία  επί του Παναγίου Τάφου.


Θα έχουμε την ευλογία να συναντήσουμε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλο τον Γ΄ και να λάβουμε την ευχή του.


Την ξενάγηση μας θα αναλάβει ο Σεβ.Αρχιεπίσκοπος Μαδάβων κ.Αριστόβουλος.


Η  Αρχηγός του Ταξιδιωτικού Γραφείου Titatravel σε συνεννόηση με τον π.Ευάγγελο  διατηρεί το δικαίωμα, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος να προβεί σε κάποιες αλλαγές  χωρίς να αφαιρεθεί κάτι από αυτό.


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 615


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Αεροπορικά Εισιτήρια με  ΕL AL ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ.

Φόροι Αεροδρομίου

Διαμονή στην Βηθλεέμ στο Ξενοδοχείο AGEL στην Βηθλεέμ.

Πρωινό και Δείπνο στο Ξενοδοχείο.

Μεταφορές –Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Μεταφορά Θήβα-Αεροδρόμιο –Θήβα.

Μεταφορά με  πουλμανάκια  στον Άγιο Σάββα και  Όρος Θαβώρ.

Είσοδος στον Τάφο του Αγίου Λαζάρου.

Συνοδός.

Φιλοδωρήματα.

Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης.

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ποτά στα γεύματα.

Ανάβαση στο Σαραντάριο Όρος με πουλμανάκια προαιρετικά (10€ έκαστος).

 

 

Έως 30/03/2020 προκαταβάλλονται  200 στο γραφείο του Ναού μας ενώ η εξόφληση θα γίνει μέχρι 20/05/2020 μαζί με φωτοτυπία Διαβατηρίου το οποίο θα πρέπει να ισχύει τουλάχιστον έως 22/12/20.

 

TΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ


 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτεΠατήστε εδώ για να δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA