«Παιδί, ξέρεις τι γίνεται με την ελεημοσύνη; Δίνει ο κόσμος κουρελόχαρτα και αγοράζει Παράδεισο!» Άγιος Αθανάσιος Χαμακιώτης ο ελεήμωνΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Νεότητα » Συμβουλές

 

Η πίστη μου στον Θεό μου στοίχισε αρκετούς φίλους, συγγενείς, αρκετές σχέσεις, και με περικύκλωσε με εχθρούς και αρκετούς χλευασμούς.Άνθρωποι μου έκλεισαν αρκετές πόρτες, έχασα ευκαιρίες, συμφωνίες και συμβόλαια στην μουσική από δισκογραφικες, μου στέρησε συνεργασίες, έκλεισε πόρτες σε ΜΜΕ, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, συναυλίες, έχασα ευκαιρίες να γίνω μέλος σε γνωστά ελληνικά γκρουπ κai αρκετό άλλο πόλεμο και δυσκολίες που αντιμετώπισα στην πορεία μου.

Δεν μπoρω όμως να απαρνηθω όσα μου έδειξε ο Θεός για χάριν του κόσμου, φήμης λεφτων και για ψεύτικες φιλίες και προσωρινές ψεύτικες χαρές. Σαν αντάλλαγμα μου χάρισε αρκετές ευλογίες, χιλιάδες αδέλφια από όλο τον κόσμο που έχουμε το ίδιο πνεύμα έστω κai αν δεν γνωριζόμαστε από κοντά και εκεί που οι άνθρωποι κλείνουν πόρτες ο Θεός πάντα ανοίγει καμαροπορτες. Κάνω υπομονή μέχρι το τέλος το οποίο δεν ειναι μακριά από κανέναν από εμάς..

John Wu

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA