Μὲ τὸ τραγούδι καὶ τὸ γέλιο, μὲ τὴν λαχτάρα τῆς ψυχῆς καὶ μὲ τὸ θάρρος ποὺ μᾶς δίνει ἡ δύναμη τῆς προσευχῆς παίρνουμε δρόμο καὶ κινᾶμε κι’ ὅλο τραβᾶμε μπρὸς γοργοὶ καὶ τ’ ἅγιο μήνυμα σκορπᾶμε τοῦ λυτρωμοῦ σ’ ὅλη τὴν γῆ (Ι.Βερίτης).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ο Ναός μας » Διδακτικά και Ωφέλιμα

Η τελειομανία μπορεί εύκολα να σας κοστίσει την ψυχική σας ηρεμία, τη χαρά της ζωής αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για μια διαδικασία που συντελείται σταδιακά και συνήθως αντιλαμβάνεται κανείς ότι έγινε τελειομανής αφότου συντελεστεί αυτό και όχι στην πορεία.


 

 

 

 

 

 Ωστόσο, εσείς που παρατηρείτε αυτά τα έργα των τελειομανών δεν κινδυνεύετε να... κολλήσετε και το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα να σας αποθαρρύνει. 

 

 

 

 

 Οι φωτογραφίες τέτοιου είδους που βλέπουμε συχνά στο διαδίκτυο που τις χαρακτηρίζουν ως τέλειες, τροφή για ψυχαναγκαστικούς ή φωτογραφίες για τελειομανείς είναι απλά φωτογραφίες που δεν συναντάμε καθημερινά στην ζωή μας και λόγο της διαφορετικότητας τους νομίζουμε ότι μας ικανοποιεί κάποιο αίσθημα τελειότητας. 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Αν ενθουσιαστείτε πάντως περισσότερο απ' όσο θα περιμένατε με τις παραπάνω φωτογραφίες, μπορείτε να το ψάξετε, όχι ότι τρέχει τίποτα, έτσι για να σας φύγει η ιδέα...


Πηγή: tilestwra

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA