Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΡΙΤΗ 16/8/16

Στις 6:00 π.μ αναχώρηση από τον Ναό μας. Άφιξη στο Μέτσοβο το μεσημέρι όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Αμέσως μετά αναχωρούμε για τα Ιωάννινα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/8/16

Πρωινό και αναχώρηση για το Σπήλαιο του Περάματος και αμέσως μετά  στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων «Παύλου Βρέλλη». Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την προβλήτα για να μεταβούμε με το καραβάκι στο νησάκι για να επισκεφτούμε το σπίτι του Αλή Πασά, καθώς και τα Μοναστήρια του νησιού.  Ολόκληρη η υπόλοιπη ημέρα θα είναι στην διάθεση μας  για φαγητό, ξεκούραση  και περιήγηση στην καινούρια και στην παλιά πόλη των Ιωαννίνων.  Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 18/8/16

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Θα επισκεφτούμε την μονή της Φανερωμένης όπου Θα προσκυνήσουμε το Θαυματουργό Εικόνισμα της Παναγίας. Επίσκεψη στο Νυδρί όπου θα παραμείνουμε για φαγητό (και μπάνιο προαιρετικά). Προσκύνημα στην Ι.Μονή Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας. Επιστροφή στην Θήβα το βράδυ.

Σας προσκαλούμε με αγάπη

 

Εκ του Ι.Ναού

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA