Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

     Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 3.30 μ.μ η Ενορία μας θα πραγματοποιήσει Προσκυνηματική Επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου όπου θα χαιρετήσουμε το Λείψανο του Αποστόλου που φυλάσσεται εκεί .

    Αμέσως μετά θα μεταβούμε στο θέατρο «Βρετάνια»( Πανεπιστημίου 7, Αθήνα)όπου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση« Ένας ήρωας με παντόφλες» η οποία βασίζεται στο σενάριο παλαιάς Ελληνικής ταινίας και συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί.

    Η υπόθεση της παράστασης έχει σχέση με την σύγχρονη πραγματικότητα. Ο απόστρατος στρατηγός Δεκαβάλλας, που ζει φτωχικά αλλά τίμια, με τη γυναίκα του και την κόρη του, δέχεται την επίσκεψη του εξαδέλφου του, ο οποίος τον πληροφορεί ότι η πατρίδα, για να τον τιμήσει, αποφάσισε να αναγείρει τον ανδριάντα του, στην πλατεία μπροστά από το σπίτι του.

    Ο καλοκάγαθος «ήρωας» δε θα αργήσει να συνειδητοποιήσει πως η αιτία αυτής της κίνησης, δεν είναι παρά μια κομπίνα, για να τσεπώσουν οι «επιτήδειοι» κάποια εκατομμύρια από τον δημόσιο κορβανά.

www.elculture.gr/theater/iroas-me-pantoufles-928729#sthash.B92GNBb4.dpuf  

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA