Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

     Το ''Ενοριακό Ταμείο Αλληλεγγύης'' με σκοπό την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Έργου της Ενορίας μας επ’ ευκαιρία των Αγίων Ημερών διοργανώνει δύο εκδηλώσεις:

        1)Έναν απογευματινό περίπατο στην Αθήνα όπου στο Εθνικό Θέατρο θα παρακολουθήσουμε την Παράσταση «Η γειτονιά των Αγγέλων» του Ιάκωβου Καμπανέλη.

   Η παράσταση  ζωντανεύει, με τη βοήθεια της ανεπανάληπτης μουσικής και των τραγουδιών του Θεοδωράκη, τη νεοελληνική κοινωνία της δεκαετίας του 1960. Μέσα από τις αυλές των προσφυγικών σπιτιών ξεφυτρώνουν οι πολυκατοικίες. Γεννιέται η αντιπαροχή. Η νέα εποχή θεμελιώνεται πάνω σε χαλάσματα, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Στη γειτονιά των αγγέλων η καινούργια αυτή εποχή θα ανατείλει μέσα από τη συμφιλίωση και την αποδοχή του άλλου. Η  αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 4.30 μ.μ έξω από τον Ναό ενώ η παράσταση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ.

    2)Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 5.00 μ.μ  το Ιερό Ευχέλαιο και εν συνεχεία την Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχονταρίκι μας . Κατά την Εκδήλωση θα γίνει κλήρωση Λαχειοφόρου αγοράς με πέντε δώρα.

  

    Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτές τις  εκδηλώσεις για να μην υπάρχει σπίτι στην Ενορία μας χωρίς να έχει στρωμένο το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι…

ΤΟ «ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA