Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

     Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό – σε αντίθεση με την περσινή κακοκαιρία-τελέσαμε την καθιερωμένη Αγρυπνία για την ΔεσποτοΘεομητορική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013.

    Κατά τη διάρκεια της Νυκτερινής Λατρευτικής Συνάξεως τελέσθηκαν οι Ακολουθίες του Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών, ο Μεγάλος Εσπερινός με τη Λιτή και την αρτοκλασία προεξάρχοντος του παν.Αρχιμ.π.Πολυκάρπου  Εφημερίου του Ι.Ν Αγίας Τριάδος Βαγίων, ο Όρθρος κατά την διάρκεια του οποίου έγινε η προσκύνησις της εικόνος της Υπαπαντής και η χρίση με Μύρο από την Μυροβλύτισσα Άνδρου και η Κατανυκτική Θ.Λειτουργία με την ανάγνωση της ειδικής Ευχής για την ημέρα  της Μητέρας που συνδέεται  με το περιεχόμενο της εορτής.

     Τους ύμνους έψαλαν ο Πρωτοψάλτης μας κ.Δημ.Αναδιώτης και ο Λαμπαδάριος μας κ.Δημ.Τζαφέρης .Μετά την Λατρεία στο Αρχονταρίκι του Ναού με τη φροντίδα των φιλόπονων Κυριών του «Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης»  ακολούθησε εόρτια Τράπεζα για τους αγρυπνήσαντες.

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA