Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

ΠΡΟΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΝ ΤΗΝΟ

Εκεί που όλα μιλούν για την Θεοτόκο.

 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 5.00 π.μ η αναχώρηση από τον Ι. Ναό μας για το λιμάνι της Ραφήνας. Στις 7.30 π.μ ο απόπλους  για την Ιερά Νήσο Τήνο και άφιξη περίπου στις 11.30 π.μ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην Τήνο με την βοήθεια Επαγγελματία ξεναγού και γνωριμία με τις φυσικές της ομορφιές, τον Πολιτισμό και την Καλλιτεχνική της παράδοση.

Το μεσημεριανό μας φαγητό στη  Πάνορμο, ψαροχώρι  του νησιού και επιστρο-φή στο ξενοδοχείο για ανάπαυση. Το απόγευμα στις 6.00 μ.μ ο Εσπερινός στον Πανίερο ναό της Ευαγγελιστρίας και προσκύνηση της Θαυματουργού Εικόνος.

Το βράδυ στις 8.00 μ.μ (προαιρετικά) το Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί  στον Ναό και συμμετοχή στην κατανυκτική τελετή της φυλάξεως της Ι.Εικόνος. Θα ακολουθήσει το Δείπνο σε  εστιατόρια της παραλίας.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 7.00 π.μ:

Όρθρος και Θ.Λειτουργία στον Ναό της Μεγαλόχαρης.

Στις 9.30 π.μ περίπου θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο. Προαιρετική επίσκεψη στα μουσεία (Πινακοθήκη, Σκευοφυλάκιο, έργα Γλυπτικής και Ξυλογλυπτικής, άλλα Κειμήλια) που βρίσκονται εντός του περιβόλου του ναού της Παναγίας και αμέσως μετά θα μεταβούμε στην Ι.Μονή «Κυρίας των Αγγέλων» Κεχροβουνίου όπου θα προσκυνήσουμε την Τιμία Κάρα της Οσίας Πελαγίας η οποία αξιώθηκε να δει  τρείς φορές σε όραμα την Κυρία Θεοτόκο η οποία της αποκάλυψε τα της Ιεράς Εικόνος Της.

Στις 13.00 το μεσημεριανό μας φαγητό και στις 14.00 αναχώρηση από την Ιερά Νήσο με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη στις 17.00 και επιστροφή στη Θήβα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο του Ι.Ν και στο τηλέφωνο 2262024282.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA