«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

     Όπως ο γεωργός χαίρεται και ικανοποιείται όταν οι κόποι του πιάνουν τόπο και οι προσπάθειες  του τελεσφορούν, έτσι γίνεται και στον πνευματικό αγρό της Εκκλησίας όπου όταν διαπιστώνεις ότι, οι φτωχές και ταπεινές σου προσπάθειες ανθίζουν και  καρποφορούν  χαίρεσαι και δοξάζεις τον Θεό που ευλογεί τον σπόρο και κυριολεκτικά επιβλέπει σαν Ουράνιος Σπορέας την προσπάθεια που γίνεται προς  οικοδομή και σωτηρία ψυχών .

     Μετά χαράς μεγάλης διαπιστώνουμε καθημερινά ότι ο διαδικτυακός  τόπος του Ναού μας τυχαίνει μεγάλης ανταπόκρισης εκ μέρους χιλιάδων επισκεπτών οι οποίοι απ’ όλο τον κόσμο τρόπον τινά περνούν το κατώφλι του Ναού μας, προσκυνούν το Σεπτό Λείψανο του Οσιομάρτυρος Νικολάου και ανάβουν το κεράκι της αγάπης τους και της αφοσίωσης τους προς Εκείνον. Ο αριθμός των 83.000 και περισσότερων επισκεπτών από τo 2009,έτος της δημιουργίας της Ενοριακής μας Ιστοσελίδας  σύμφωνα με  έγκυρα στοιχεία (Coogle-Analytics), μέχρι σήμερα (Ιούλιος 2012) μπορεί να μην είναι τεράστιος αλλά με δεδομένο ότι η Ιστοσελίδα  απευθύνεται σε ανθρώπους με πνευματικά ενδιαφέροντα  είναι τουλάχιστο υπολογίσιμος και καθόλου ευκαταφρόνητος. (Πρόσθετα στοιχεία:59,267 μόνιμοι επισκέπτες από 90 χώρες Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Αυστραλία, Η.Π.Α, Βέλγιο, Ρωσία, Καναδάς,Iταλία,Ρουμανία,Σερβία,Αυστρία,Αφρική,Βραζιλία,Αργεντινή κ.α)

     Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους Εσάς τους καθημερινούς  αλλά και τους έκτακτους επισκέπτες -τους φίλους της Ενορίας μας όπως μας αρέσει να Σας αποκαλούμε- για την αγάπη Σας .Εσάς που από όλες σχεδόν τις γειτονιές του Πλανήτη, τους Ομογενείς μας Κληρικούς και λαϊκούς  που διαμένετε στις εσχατίες της γης και δίνετε την Μαρτυρία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας σε τόπους μακρινούς  και  που η επίσκεψή σας αποτελεί ,όπως ελπίζουμε για όλους μας, εκτός από αναβαπτισμό στην Ορθόδοξη Κολυμβήθρα και επαφή με την Μητέρα Ελλάδα.  Ευχόμαστε  εκ βαθέων «νόστιμον ήμαρ» καλή επάνοδο στην Μητέρα Πατρίδα και κάθε προσωπικό και οικογενειακό καλό με τις πρεσβείες Του Αγίου μας. Τους Μάρτυρες Αδελφούς μας Κυπρίους διαβεβαιώνουμε ότι δεν τους ξεχνούμε στις προσευχές μας και  ευχόμαστε εγκαρδίως καλή υπομονή στην δοκιμασία τους και σύντομα να επέλθει η λύση του Εθνικού μας προβλήματος.

     Στρεφόμαστε και προς τους Ελλαδίτες φίλους μας από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και από την Μυτιλήνη μέχρι την Κέρκυρα, τους Συμπολίτες και Ενορίτες μας ευχόμενοι τα δέοντα. Ευχαριστίες όμως  οφείλονται και σε εκείνους που «ευθύνονται»! για την δημιουργία της Ενοριακής Ιστοσελίδας τον Γιώργο και την Δήμητρα Μοιρώτσου καθώς και τον Χαράλαμπο Νίκα οι οποίοι με την υποστήριξη της εταιρείας e-rda (Ανδ.Παπανδρέου 28,Χαλάνδρι Τηλ.2118002095) διακονούν ανιδιοτελώς και αθόρυβα το Ενοριακό έργο.

    Ευχή και προσευχή  μας «υπέρ των διδυκτιακώς επισκεπτομένων τον Ιερόν ημών Ναόν» είναι η πραγματοποίηση κάθε ευγενικής και θεοφιλούς  Σας επιθυμίας και η κατά Θεόν πρόοδος και η ποικίλη ευημερία στα έργα και στην καθημερινότητα Σας. Ευχαριστούμε για την αγάπη Σας  και Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να  μας επισκέπτεσθε  υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουμε να Σας προσφέρουμε καθημερινά υγιή, καθαρή και χορταστική τροφή με πολλές ..πνευματικές βιταμίνες.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA