«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

      Ανέκαθεν το Δημοτικό Σχολείο της συνοικίας μας, μας ξάφνιαζε ευχάριστα με τις πολύ καλά οργανωμένες  Εκδηλώσεις του. Εκδηλώσεις που φανερώνουν το κέφι και το μεράκι μικρών και Μεγάλων οι οποίοι συνεργάζονται για το καλό αποτέλεσμα. Μιά τέτοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 το βράδυ στο προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Θηβών την οποία παρακολούθησαν πάρα πολλοί γονείς ,Εκπαιδευτικοί, ο Δ/ης κ.Αθ.Καραπέτσας με τον Σύλλογο των Διδασκάλων,ο Αιδεσιμολ.π.Μελέτιος Θανάσου,ο τ.Δ/ης κ.Απ.Ντάντος, Εκπρόσωποι της Διευθύνσεως της Α΄Βάθμιας  Εκπαίδευσης και φυσικά οι μαθητές.

    Η Εκδήλωση ήταν εμπνευσμένη από έργο του Κωμικού Αριστοφάνη και ήταν αφιερωμένη στην Ειρήνη ενώ περιείχε δυνατά μηνύματα αλλά και άφθονο γέλιο. Συγχαρητήρια στους Δασκάλους  και στα ίδια τα παιδιά για τα σκηνικά,τα κοστούμια, τις ερμηνείες των ρόλων που αποδόθηκαν με υποκριτική δεξιοτεχνία, αλλά και  για τον κόπο που έκαναν για να μας προσφέρουν αυτήν την όμορφη βραδυά.

Καλό Καλοκαίρι παιδιά.

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA