«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

     Είναι γεγονός ότι απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του ιερέως είναι οι Συνεργάτες στο έργο της Ενοριακής Διακονίας. Εκείνοι που αθόρυβα, ουσιαστικά  και αποτελεσματικά βοηθούν, στηρίζουν, εξυπηρετούν, διευκολύνουν με τον προσωπικό τους κόπο και την προσφορά τους. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε όλους εκείνους άνδρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους που με αγάπη και καλή διάθεση συμπαραστέκονται, για να τους  τιμήσουμε και να τους ευχαριστήσουμε.

    Είναι πολλοί και καλοί, το τονίζουμε. Και το απέδειξαν  και τις ημέρες αυτές που προετοίμασαν τους σταυρούς από φοίνικα και τα βάγια τα οποία θα μοιρασθούν την Κυριακή των Βαΐων σε όλο το εκκλησάσμα. Για πολλές ώρες με ζωντάνια και κέφι, με προσευχή και συζήτηση, με καλαμπούρια και σοβαρότητα ετοίμασαν πάνω από πεντακόσιους σταυρούς αλλά και εκείνους που στόλισαν τον Ναό μας για την Δεσποτική Εορτή.

    Αναφέρουμε  τα μικρά τους ονόματα με πολλή αγάπη:Αναστασία, Αναστασία, Δήμητα, Παναγιώτα, Δημήτηρης, Γιώργος, Ναταλία, Θοδωρής, Σωτήρης, Μαρίνα, Ελένη, Αγγελική , Ευρίκλεια,Αθηνά, Ευγενία, Σπυριδούλα,Δέσποινα,Eυανθία και η Πρεσβυτέρα.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA