«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

    Με την αναμενόμενη μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στις 6.00 μ.μ μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, η Εκδήλωση που διοργάνωσε το ''Ενοριακό Ταμείο Αλληλεγγύης'' με σκοπό την ενίσχυση των εμπερίστατων Αδελφών μας, «των εν ανάγκαις» ευρισκομένων, εν όψει του Αγίου Πάσχα. Μέσα στον γεμάτο από Θεοτοκόφιλους πιστούς Ναό μας, η Πρεσβυτέρα κ.Καλυψώ Δημητριάδη παρουσίασε με γλαφυρό και συγκινητικό  τρόπο το Ποιητικό της Έργο με τίτλο «Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ –Από την Γέννηση ως την Μετάστασή Της» ενώ ο Αιδεσιμολογιώτατος  Σύζυγος της Πρωτοπρεσβύτερος π.Νεκτάριος Δημητριάδης Εφημέριος του Ι.Ναου Παμμ.Ταξιαρχών Περιστερίου έψαλε με την μελωδική και κατανυκτική φωνή του Θεομητορικούς Ύμνους. Μετά την απαγγελία του ποιήματος και τους Ύμνους  ακολούθησε προβολή φωτεινών διαφανειών με θέμα τους Αγίους Τόπους και τα Πανάγια Προσκυνήματα της Παλαιστίνης.

     Περί το τέλος έγινε η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς στην οποία κληρώθηκαν έξι πολύτιμα δώρα. Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους στο Ενοριακό Κέντρο με πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι φίλεργες Κυρίες του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' για να περιποιηθούν όσους ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα της Ενορίας.

   Αποχαιρετήσαμε τους καλεσμένους μας με πολλές ευχές και ευχαριστίες για την ωραία Εκδήλωση που ανιδιοτελώς μας παρουσίασαν και για τον κόπο που έκαναν για εμάς και για την στήριξη της ουσιαστικής  και ταπεινής μεν, αποτελεσματικής δε, όπως ελπίζουμε προσπάθειάς μας.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA