«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

     Το Ενοριακό περιοδικό ''Επικοινωνια''  χάρη στην αγάπη που το περιβάλετε εδώ και 12  χρόνια (Οκτώβριος 2000) συμπλήρωσε με την Χάρη του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου μας τα 100 τεύχη. Σκοπός αυτής της περιοδικής έκδοσης στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνας της ενορίας είναι η καταγραφή και η διάδοση της Ιεράς Διδασκαλίας στις ψυχές που αναζητούν στον έντυπο λόγο «την πνοή του Θεού» και την ενημέρωση για τα δρώμενα της Ενορίας μας.
    Στο διάβα του χρόνου όπως όλοι μας άλλωστε έτσι και το περιοδικό μας εξελίχθηκε  και προσαρμόσθηκε  ως προς την μορφή και το περιεχόμενο  με τις γενικότερες αλλά και ειδικότερες ενοριακές συνθήκες. Ξεκίνησε ως μονοσέλιδο, ως οκτασέλιδο, στην συνέχεια ως έγχρωμο πολυσέλιδο  και τώρα ως δίπτυχο έντυπο,  μεστό,προσπαθούμε,θεολογικών  και ψυχωφελών κειμένων  σταθερός σύντροφος κάθε μήνα δημιουργώντας την «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» της Ενορίας με τα παιδιά της, Εσάς τους αγαπητούς αναγνώστες, Ενορίτες και μη.
 
    Σήμερα στην δισέλιδη μορφή του (και σε ψηφιακή μορφή στην ιστοσελίδα μας ) καταγράφει την πεμπτουσία του ενοριακού ποιμαντικού λόγου και των ενοριακών στιγμών που ζούμε σε λατρευτικό-ψυχαγωγικό –πολιτισμικό –πνευματικό επίπεδο κάθε φορά προς δόξαν Θεού και αγιασμό όλων των πιστών. Χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία πριν από τρία χρόνια δημιουργήσαμε και άλλη μορφή «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» στο διαδίκτυο μέσω της Ενοριακής ιστοσελίδας μας με επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό τους οποίους ευχαριστούμε.

    Παραλληλα σε μηνιαία επίσης  βάση κυκλοφορεί το Νεανικό έντυπο ''ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ'' το οποίο απευθύνεται στα παιδιά της Ενοριακής Συνάξεως τα οποία κάθε Σάββατο μεσημέρι κατακλύζουν κυριολεκτικά το Ενοριακό μας Κέντρο με τις χαρούμενες παρουσίες,τις φωνούλες,τις ερωτήσεις αλλά και τις όμορφες σκανταλιές τους.

    Ειλικρινά ευχαριστούμε  όλους για την αμέριστη υποστήριξή σας και ευχόμαστε η «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» να εκπληρώνει τον σκοπό της δηλαδή την ωφέλεια και την οικοδομή όλων μας.

Με το καλό και τα χίλια τεύχη..!.

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA