«Παιδί, ξέρεις τι γίνεται με την ελεημοσύνη; Δίνει ο κόσμος κουρελόχαρτα και αγοράζει Παράδεισο!» Άγιος Αθανάσιος Χαμακιώτης ο ελεήμωνΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

     Μια Πολιτιστική και Καλλιτεχνική βραδιά διοργάνωσε η Ενορία μας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 στο Εθνικό Θέατρο όπου παρακολουθήσαμε την μεστή κοινωνικών μηνυμάτων Παράσταση ''Η αυλή των Θαυμάτων'' του Ιάκωβου Καμπανέλλη.Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και η Ενορία του Αγίου Γεωργίου με τον π.Νικόδημο που συνόδευε τους Ενορίτες του. 

     Η παράσταση ξεκίνησε στις 5.00 μ.μ και ολοκληρώθηκε μετά από δυόμιση ώρες κατά τις οποίες ολόκληρος ο θίασος παρουσίασε τους χαρακτήρες των προσώπων  με ξεχωριστή τέχνη και επιδεξιότητα και μας μετέφερε στην μεταπολεμική Αθήνα όπου οι άνθρωποι ζούσαν στις γειτονιές και μέσα σε μια αυλή κυριολεκτικά βίωναν την σκληρή καθημερινότητα τους με ότι εκείνη συνεπάγεται, ώσπου το κοινό πρόβλημα που προέκυψε με την αναγκαστική απαλλοτρίωση των σπιτιών τους τους ένωσε και τους ημέρεψε. Τόσο ο Θίασος όσο  και η διαχρονική υπόθεση αλλά και η ατμόσφαιρα του Θεάτρου μας ενθουσίασαν! Πάντα τέτοια!

Με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο.

Με τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά.

Με την ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA