«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Νέα Ι. Μητροπόλεως

      Ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη αποτέλεσε για τα παιδιά των Ιερατικών Οικογενειών των Επαρχιών Θηβών και Αυλίδος η πρωτοβουλία του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ο οποίος μέσα στα πλαίσια της αγάπης και του Ποιμαντικού ενδιαφέροντος γι’ αυτά διοργάνωσε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 το πρωί  ειδική Σύναξη προκειμένου να τους ευχηθεί για τις Άγιες Ημέρες.

     Η Σύναξη πραγματοποιήθηκε στο Ενοριακό Κέντρο του Ι.Ν Αγίων Νικολάου και Ρούφου Θηβών με την παρουσία του Σεβ.Μητροπολίτου μας, και πολλών Πατέρων και Πρεσβυτερών που συνόδευσαν τα παιδιά τους. Κατά την διάρκεια της η κ.Μαρία Σταματέλου είπε στα παιδιά τρία  παραμύθια δύο Χριστουγεννιάτικα ( «Παραμονές Χριστουγέννων στη ρεματιά της φραγκοκλέσας» και «Η Μπάμπουσκα» ) και ένα Πρωτοχρονιάτικο («4 ευχές και 4 φλουριά»)δημιουργώντας μια ζεστη ατμόσφαιρα με τον τρόπο της διηγήσεως που άγγιξε και τους μεγάλους,ενώ οι Αιδ.π.Σπυρίδων Βασιλάκος και π.Γεώργιος Τουλουμάκος με λόγους πνευματικούς και στηρικτικούς απευθύνθηκαν στα παιδιά.

     Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίκαιρα τραγούδια  και με την προσφορά δώρων και γλυκισμάτων από τον Σεβασμιώτατο ο οποίος είχε από έναν καλό λόγο να πεί στο κάθε παιδί που έπαιρνε την ευχή του.

      Ευχαριστούμε τον Πνευματικό μας Πατέρα για την αγάπη και το ενδιαφέρον Του και ανταποδίδουμε με ευχές για πολύκαρπη και Θεοφιλή Αρχιερατεία. 

    Παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην Λιβαδειά στις 29 Δεκεμβρίου για τα παιδιά των Ιερέων της Επαρχίας.

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA