" Μή νομίζεις ότι τίς προσευχές, τή Θεία Μετάληψη καί τούς άλλους πνευματικούς σου άγώνες, τά χρησιμοποιείς γιά νά πετάξεις τό Σταυρό άπό πάνω σου, άλλά γιά νά τόν σηκώνεις μέ περισσότερη δύναμη καί γιά μεγαλύτερη δόξα τού Χριστού. "Άγιος Νικόδημος ο ΑγιορείτηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Εγκύκλιοι-Μηνύματα

 

 

Προς

Το χριστεπώνυμο πλήρωμα

της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

  

Αδελφοί μου, είναι πλέον γνωστό σε όλους ο ετήσιος έρανος Αγάπης. Η συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας τα περασμένα χρόνια υπήρξε συγκινητική. Τον περασμένο χρόνο το προϊόν του εράνου αγάπης ανήλθε στο ποσό των 30.654,05 ευρώ και διετέθει οι εξ ολοκλήρου για να καλύψει έκτακτες οικονομικές ανάγκες συνανθρώπων μας και απόρων φοιτητών της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε, στην αγωνία και την ανασφάλεια που καθημερινά αυξάνει, στις πνευματικές και υλικές ανάγκες που ξέφρενα μεγαλώνουν, ο συγκεκριμένος έρανος αποκτά ξεχωριστή ωφέλεια και διάσταση, στήριξη και ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Και εφέτος ο έρανος διενεργείται για την στήριξη των οικογενειών των ανέργων, των εμπεριστάτων και την ενίσχυση των απόρων σπουδαστών. Θα πραγματοποιηθεί 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2011.

Πατρικώς σας παρακαλώ να ενισχύσετε την προσπάθειά μας αυτή για την όσο το δυνατόν ανακούφιση και στήριξη των εμπερίστατων αδελφών μας.

Μετ’ ευχών και αγάπης

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA