Υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή: Η μία είναι η αποτυχία στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η άλλη είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας. Τζώρτζ Μπέρναρ ΣώΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

      Mε γνώμονα πάντοτε την τήρηση της Θείας Εντολής της Αγάπης ιδιαιτέρως στις ημέρες μας που η δυσκολία και η ανέχεια περισσεύουν μεταξύ πολλών συνανθρώπων μας, το «Ενοριακό Ταμείο Αλληλεγγύης» προσπάθησε να ανταποκριθεί στις περιστάσεις  με την Φιλανθρωπική Εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, αλλά και με τις φιλότιμες προσφορές πολλών Ενοριτών μας, οι οποίοι προσέφεραν διάφορα αγαθά για να μοιρασθούν στις τριάντα και περισσότερες Οικογένειες που κάθε μήνα όλο τον χρόνο φροντίζει και συντηρεί.

      Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα δόθηκαν τα εορταστικά δέματα που περιείχαν κρέας, τυρί, όσπρια, ζυμαρικά, κρασί, γλυκίσματα, λάδι κ.α,από τις Κυρίες που εργάζονται στα έργα της Αγάπης. Ευχαριστίες οφείλονται σε όλους όσοι στηρίζουν την ταπεινή, αθόρυβη αλλά ελπίζουμε αποτελεσματική προσπάθεια της Ενορίας μας, εκείνους που συμμετείχαν στην Λαχειοφόρο αγορά ,αλλά και τους κ.Γεώργιο Βυλλιώτη, Παναγιώτη Κραβαρίτη, Αθανάσιο Ζαχαρία, Μαρία Τίμου και Γεώργιο Δημητρίου που προσέφεραν διάφορα αγαθά για τους ελαχίστους Αδελφούς μας. Ευχόμαστε να προκόβουν σε κάθε  καλό  και να πρωτοστατούν πάντοτε στα έργα της φιλαδελφίας.

     Tην ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε η τελευταία, πριν τις διακοπές του Αγίου Δωδεκαημέρου, Νεανική Σύναξη για τους μικρούς μας φίλους. Κατά την διάρκεια της, έγινε προβολή δύο  videos σχετικά με την Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων και την προσφορά και την απολαβή της αγάπης τα οποία συγκίνησαν τα παιδιά και τους προσέφεραν ουσιαστικά μηνύματα. Αφού έψαλαν τα κάλαντα πήραν το δωράκι της Ενορίας τους μαζί με τις εγκάρδιες ευχές για καλές Εορτές με τις Οικογένειες τους και ανανεώθηκε το Λατρευτικό ραντεβού μας για τα Χριστούγεννα,την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια στην Θ.Λειτουργία καθώς και για την Σύναξή μας το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012.

  

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA