«Θέλεις να αγκαλιάσεις κάποιον και δεν μπορείς; Θέλεις να τον ευεργετήσεις; Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο. Δεν χρειάζεται να κάνεις μακρινά ταξίδια. Κλείσε τον μέσα στην καρδιά σου και κάνε προσευχή γι' αυτόν... Θα ανοίξουν οι ουρανοί στη ζωή του. Θα έρθουν όλες οι ευλογίες και στη δική σου ζωή. Γιατί προσευχήθηκες με αγάπη και όχι ψεύτικα, φαρισαϊκά...». Γερόντισσα Σωφρονία Ι.Μ Αγίας Τριάδας ΑκράταςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

     Aνταποκρινόμενοι  μαζί με μιά μικρή ομάδα Ενοριτών, στην πρόσκληση της Οικογένειας Σταύρου και Καλλιόπης Χουσελά, μεταβήκαμε  την παραμονή της Δεσποτικής Εορτής της Θείας Μεταμορφώσεως 5 Αυγούστου 2011, στο Ιδιωτικό Εκκλησάκι τους για την τέλεση της Θ.Λειτουργίας.

     Το εκκλησάκι αυτό που τιμάται στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού βρίσκεται στην περιοχή ''Μπαρουτάδικο'',στην Δυτική περιοχή της συνοικίας  στο περίβολο του κτήματός της Οικογένειας και με μεγάλη καλαισθησία και μεράκι έχει αγιογραφηθεί και έχει εξοπλισθεί με όλα τα απαραίτητα για την Λατρεία.

     Μετά την Θ.Λειτουργία και την αρτοκλασία δεχθήκαμε την φιλοξενία των κτητόρων με καφέ,κουλουράκια και γλυκίσματα τα οποία προσφέρθηκαν σε όλους, κυρίως όμως με τους καρδιακούς λόγους που γλυκαίνουν την καρδιά και δημιουργούν αμοιβαία σχέση αγάπης και φιλαδελφίας.  

 

 

Ιερέας,Πατέρας,Μητέρα,Υιός,Εγγονή και οι λοιποί Εορτασταί.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA