Ο χρόνος της ζωής μας είναι ένα δάνειο που μας χαρίζει ο Θεός. Το δάνειο πρέπει να το επιστρέψουμε σε ένα βιβλιάριο που θα έχει τα έργα μας, καθώς και τα ένσημα που έχουμε κολλήσει σε αυτή την ζωή, για να μας δώσει ο Θεός στη συνέχεια την αιώνια σύνταξη στη Βασιλεία των Ουρανών. Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου ΑνδρέαΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

     Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 το απόγευμα με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής εψάλη ο Μεγάλος Εσπερινός  με αρτοκλασία την οποία προσέφερε η Ενοριακή μας Οικογένεια  Αθανασίου και Θεοδώρας Φιλίππου.

       Μετά την Εσπερινή Ακολουθία η ανωτέρω Οικογένεια προσέφερε στο Ενοριακό μας Κέντρο γλυκά αναψυκτικά και παγωτά σε συγγενείς και φίλους καθώς και στους Ενορίτες που προσήλθαν για να τιμήσουν την Αγία και να προσκυνήσουν την Εικόνα και το τεμάχιο από τα Λείψανά Της που φιλοξενούνται στο Ναό μας.

      Για μια ακόμη  φορά αποδείχθηκε ότι το Ενοριακό Κέντρο είναι ένας χώρος όπου όλοι είμαστε ευπρόσδεκτοι και που όλοι πρέπει να τον θεωρούμε ως δεύτερο σπίτι μας. Την επαύριον τελέσθηκε η Θ.Λειτουργία και ευλογήθηκε το κόλλυβο της Αγίας.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA