Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

     Με  ικανοποιητική συμμετοχή και απο πλευράς διαθέσεως καρτών αλλά και από πλευράς παρουσίας την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα  πραγματοποιήθηκε ακόμη μία Εκδήλωση αγάπης. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 6.00 μ.μ στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού μας Κέντρου έγινε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που ετοίμασαν οι Κυρίες του ''ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ'' με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας εν όψει ειδικά των Αγίων Ημερών.

     Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Απολυτίκιο του Αγίου Εφραίμ του Νεοφανούς του Προστάτου των Έργων της Αγάπης και της Φιλαδελφίας της Ενορίας μας και κατόπιν παιδιά της Νεανικής μας Σύναξης τραγούδησαν το τραγούδι της Ελεημοσύνης ''Χαρά στα μάτια που δακρύζουν..'' δίνοντας το μήνυμα ότι ο άνθρωπος δεν ελεεί μόνο με το πορτοφόλι αλλά και με τα χέρια,και με τα πόδια,και με το στόμα, και με τα μάτια...!Στην συνέχεια προβλήθηκε το DVD με τίτλο '' Το Δώρο του Θεού'' το οποίο αναφέρεται στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας που ''μας προσφέρει το Δεσποτικό Σώμα και Αίμα του Χριστού μας,το οποίο τρέφει την ψυχή μας,την αυξάνει,την δυναμώνει,την φωτίζει,την ευφραίνει,την αγιάζει,την ενώνει με τον Σωτήρα μας,της χαρίζει την αιωνιότητα''(Σεβ.Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.ΚΟΣΜΑΣ),κόπος πνευματικός, αξιόλογος και αξιέπαινος του π.Κωνσταντίνου Καντάνη Ιερατικού Προισταμένου Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και των Συνεργατών του.

     Κατόπιν  αφού πρσφέρθηκαν τσάι και διάφορα νόστιμα νηστίσιμα γλυκίσματα, έγινε η κλήρωση της λαχειφόρου αγοράς με τρία δώρα οικιακής χρήσεως τα οποία κέρδισαν κατά σειράν η κ.Θεοδώρα Πλατή,ο κ.Ευστάθιος Κολοκούρας και η κ.Ειρήνη Ζέρβα.

     Στο τέλος ο Εφημέριος ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους, ιδιαιτέρως τους Νεονύμφους Χρήστο και Ειρήνη (οι οποίοι επιθυμούν να μήν γίνουν γνωστά τα επώνυμα τους) που προσέφεραν πάρα πολλά δώρα απο τον Γάμο τους για να δοθούν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 30 οικογένειες που ενισχύει το Ε.Τ.Α , τους παρακάλεσε να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια και ανακοίνωσε τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες για το εγγύς μέλλον!

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA