«Δε χρειάζομαι να διαβάσω εφημερίδες (…) από τη συμπεριφορά του περαστικού στο δρόμο, μπορώ να πληροφορηθώ καλύτερα από κάθε εφημερίδα ποιοι είμαστε, που πάμε…» Μίλτος ΣαχτούρηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ο Ναός μας » Εκδόσεις » Έντυπα

Α. ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

                          

           Η Ενορία μας χάρη στην ευαισθητοποίηση πολλών ενοριτών και φίλων της, και στην εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία  την περιβάλλουν , επιτελεί ένα αθόρυβο, πολύ-πλευρο και ουσιαστικό Έργο .

        Με τα χρήματα που συλλέγονται προσπαθεί να καλύψει τα έξοδα «τῶν ἐν ἀνάγκαις καὶ παντίαις χρείαις εὑρισκομένων» συνανθρώπων μας (βοηθήματα σε πτωχούς, άνεργους, πολύ-τεκνους, φοιτητές κ.λ) με διάκριση και στοργή!

 

       Τα χρήματα μπορείτε να τα ρίχνετε στο κυτίο που βρίσκεται στον πρόναο της Εκκλησίας μας η να τα δίνετε στις Κυρίες του «ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» η στο Γραφείο του Ναού απ΄όπου θα παίρνετε απόδειξη .

 

Β. Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

 

                 Μία φορά τον μήνα (τουλάχιστον) προσφέρει τρόφιμα σε δεκάδες συμπολίτες μας με την «Τράπεζα Τροφίμων» που λειτουργεί εδώ και χρόνια. Επειδή όμως είναι πολύ δαπανηρή και δύσκολη αυτή η Αποστολή, Σας παρακαλούμε θερμά όταν ψωνίζετε για το σπίτι σας, θυμηθείτε να αγοράσετε κάποια από τα πιο κάτω είδη και να μας τα φέρετε.

 

Ζυμαρικά (μακαρόνια, μανέστρα κ.λ),

Όσπρια (φασόλια ,φακές, ρεβύθια)

Ρύζι,

Γάλα,

 Λάδι,

Ψάρι,

Κρέας,

Χυμούς,

Μπισκότα.

         Τα τρόφιμα, Σας παρακαλούμε να τα φέρνετε στον Ναό μέχρι τις 10 κάθε μήνα, για να προετοιμασθούν από τις Κυρίες και να προσφερθούν στους Αδελφούς μας κάθε 15,16 και 17 του μηνός.

     

 

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτεΠατήστε εδώ για να δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA