«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

 

 

Κινητήριος μοχλός κάθε προσπάθειάς του «Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης» είναι η ανθρωπιά. Η ανθρωπιά που δεν γνωρίζει στενόψυχους υπολογισμούς, αψηφά τα πάντα, είναι εφευρετική, πολυμήχανη, ριψοκίνδυνη, αποφασιστική.  Η ανθρωπιά που ενέχει την ανιδιοτέλεια, τη θυσία, τη διαρκή ταύτιση με τον άλλο, ως κατ΄ εἰκόνα Θεού ύπαρξη. Αυτή την διακονία ανθρωπιάς  καταθέτουμε ενώπιόν σας και προβαίνουμε σε μια πρωτότυπη για τα δεδεμένα της Ενορίας μας προσπάθεια.

Προσφέρουμε προαιρετικά σε όσους το επιθυμούν το δέμα αυτό που περιέχει σαράντα κεράκια (ένα για κάθε ημέρα της Σαρακοστής)για να το ανάβετε στο σπίτι σας προσευχόμενοι καθώς και έναν μικρό κουμπαρά μέσα στον οποίον θα ρίχνετε ότι θέλετε για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας.

Τον κουμπαρά μπορείτε να τον φέρετε στον Ναό λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Με αυτόν τον προσευχητικό και Λατρευτικό τρόπο ελεούμε τους Αδελφούς μας  εκδηλώνουμε έμπρακτα τα αισθήματα της αγάπης και της φιλίας προς αυτούς και ταυτόχρονα κάνουμε κατάθεση στην Τράπεζα του Ουρανού η οποία θα μας αποδώσει Μεγάλο Τόκο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποδοχή και αυτής της προσπάθειας ,για την στήριξη σας  και ευχόμαστε καλόν αγώνα, καλή Σαρακοστή και ευλογημένα Χριστούγεννα .

Το Δ.Σ του «ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA