Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Νέα Ι. Μητροπόλεως

      Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα της Ο.Χ.Ε.Λ στη Λιβαδειά η οποία διοργανώθηκε απο την Μητρόπολη μας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών ''Η Αρωγή''.Στην Εκδήλωση, την οποία ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβ.Ποιμενάρχης μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ, τραγούδησαν τα μέλη της παιδικής Χορωδίας του Ωδείου της Μητροπόλεως μας ενώ ο Αιδεσιμολ.Πρωτ.π.Δημήτριος Κουτσούρης μίλησε με θέμα:''Ο Λόγος ενηνθρώπησεν ίνα ημείς θεοποιηθώμεν(Μ.Αθανάσιος)-Έγινε για μάς Πατέρας και Μητέρα και Δάσκαλος και τροφή και ένδυμα και οικία και τα πάντα''.

     Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια της ΑΡΩΓΗΣ και να γίνει μέλος της, μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στον αριθμό 2261028330 όπως επίσης και στην γραμμή επικοινωνίας της ΑΡΩΓΗΣ στο τηλεφωνικό νούμερο 2261022161.

Συμπληρώστε  την αίτηση εθελοντισμού (www.imtl.gr) υπογράψτε την και στείλτε την στο Fax της Μητροπόλεως στον αριθμό 2261028640 ή στείλτε την ταχυδρομικά στη διεύθυνση :

Ιερά Μητρόπολις Θηβών και Λεβαδείας

Πλατεία Αθ. Διάκου

Λιβαδειά Βοιωτίας

Τ.Κ. 32100

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA